Nico V. 01-10-2013

Het is echt aan te bevelen, voel me nu veel fitter.
I. Vis 17-09-2013

Geweldige oplossing, kan niet meer zonder!
Joost G. 25-08-2013

Goedendag, mijn ervaring met praktijk Linthorst zijn zondermeer positief; zowel de intake en controles zijn goed verlopen, en ook het maken van de afdrukken werd rustig gedaan en uitgelegd, de MRA geeft geen klachten en zit goed voor zover ik dat kan beoordelen (nooit andere beugel gehad).Over het vergoeden van de beugel heb ik steun gehad van de praktijk zodat uiteindelijk het allemaal goed  gekomen is (mijn dank daar nog voor).Als ik voor de hele behandeling tot nu toe een cijfer moet geven is dat een dikke 9!!
John T. 12-06-2013

Vanwege een uitgeput lichaam heb ik diverse onderzoeken gehad in Elisabethziekenhuis te Tilburg waarbij ik enkele nachten moest blijven slapen en 1x via narcose in slaap werd gebracht waarna men kon zien waardoor ik zoveel slaapapneu's had. Een MRA beugel zou oplossing bieden. Omdat kliniek van Linthorst een zeer goede naam heeft en deze kliniek ook door diverse vrienden werd aanbevolen heb ik hiervoor gekozen. Afspraak gemaakt en ik kon snel langskomen. De heer Linthorst heeft mij heel veel uitgelegd hoe de beugel werkt en hoe we de beugel zouden gaan aanmeten en maken. De heer Linthorst heeft alle papieren in orde gemaakt voor de aanvraag bij de ziekenkostenverzekeraar. Na goedkeuring werd beugel gemaakt  en kon ik hem passen. Moest klein beetje aangepast worden omdat de beugel 1 tand scheef drukte waardoor deze los kwam te zitten. Heb vanaf toen bijna nooit meer zonder beugel geslapen en ben veel uitgeruster. Heb nadat ik de beugel had ook nog 1x slaaponderzoek gehad in Elisabethziekenhuis waarbij ik met beugel moest slapen om te controleren of mijn apneu's nu ook echt veel minder waren. Dit was inderdaad het geval. Wel snurk ik nog heel licht echter dit heeft geen consequenties voor mijn gezondheid.
Daniëlle van K. 05-04-2013

Mijn bezoeken aan de praktijk verlopen altijd heel vlot. Alles netjes op en volgens afspraak. Tijdens de eerste afspraken wordt er heel duidelijk uitgelegd wat het traject is en wat de keuzes zijn. Na het maken en "plaatsen" van de beugel, is het ieder jaar een controle afspraak.Ik ben heel blij met mijn MRA-beugel. Ik heb er 's nachts geen hinder van. Hij heeft alleen maar voordelen. Ik snurk niet meer, stop niet meer ademen en kan nu rustig slapen. Net als mijn partner trouwens, hij had nog het meeste last van mijn gesnurk. Wij zijn allebei zeer tevreden over de MRA-beugel.
Lex de R. 03-03-2013

In verband met apneu ben ik door de neuroloog van het ziekenhuis doorgestuurd naar orthodontist Linthorst.De heer Linthorst heeft een MRA voor mij opgemeten en laten maken. Tijdens de keren dat ik naar de praktijk moest komen, werd ik heel persoonlijk benaderd. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en alle vragen die ik had, werden prima beantwoord. Het is namelijk toch wel even een verandering als je ineens met een MRA moet gaan slapen. In het begin was het echt wennen, maar na een paar weken was het al een gewoonte geworden om ‘s avonds mijn MRA in te doen. In het begin snurkte ik nog wel eens, maar door hem iets verder af te stellen werkt het nu prima. Mijn vrouw heeft geen last meer van me en gaat niet meer op de bank slapen.Om te kijken of de MRA zijn werk doet, ben ik door de heer Linthorst voor een controle naar de neuroloog teruggestuurd. De uitslag was heel positief.De controles zijn in het begin regelmatig en worden langzaam afgebouwd. Meneer Linthorst komt dan altijd zelf even om alles te controleren en we delen ervaringen over het gebruik van de MRA.Tot slot wil ik zeggen dat ik de persoonlijke aandacht van de praktijk als heel positief ervaar.